dijous, 18 d’octubre del 2018

Enric, Montse i Sebastia, sortida direcció Parc del Litoral, El Farell, Vistamar, Camí de la Misericòrdia, Creu de Canet, Baixem per Can Sala de Dalt, Benzinera de Arenys de Munt, Canet de Mar, la Misericòrdia, Vistamar, Cami dels Francesos, Betzinera i Sant Pol de Mar.



Enric, Montse i Sebastia, sortida direcció Parc del Litoral, El Farell, Vistamar, Camí de la Misericòrdia, Creu de Canet, Baixem  per Can Sala de Dalt, Benzinera de Arenys de Munt, Canet de Mar, la Misericòrdia, Vistamar, Cami dels Francesos, Betzinera i Sant Pol de Mar.

Km. 22,76 / Duració 5:30,43 Velocitat mitjana 4,1 km/h, 2.877 kcal














































dijous, 11 d’octubre del 2018

Enric, Montse i Sebastia, sortida de Sant Pol de Mar, Golinons, Puig de Golinons, L'Era den Mora, Cal Estol, Parabolica, Sant Andreu, Can Palau, Ermita de Sant Rafel, Ermita de Sant Jaume, Pineda, Calella, Roca Grossa i Sant Pol de Mar.


Enric, Montse i Sebastia, sortida  de Sant Pol de Mar, Golinons,  Puig de Golinons, L'Era den Mora, Cal Estol, Parabolica, Sant Andreu, Can Palau, Ermita de Sant Rafel, Ermita de Sant Jaume, Pineda, Calella, Roca Grossa i Sant Pol de Mar.

Km. 23,84 / Duració 6:40,50 Velocitat mitjana 3,6 km/h, 1.493 kca